Wakker worden
in een
oorverdovende
stilte

36 villakavels,
villapark De Smaragd
aan het
buitengebied van
Waalre

Uw villa aan
natuurgebied
Dommeldal?

Stijlvilla

is een ontwerp van WillemsenU.

Ik wil meer informatie

WillemsenU

WillemsenU

WillemsenU is een bureau voor hedendaagse architectuur met oprechte aandacht voor de gebruiker. Wij maken al 25 jaar graag samen met  u hoogwaardige ontwerpen, een goede dialoog vinden wij een belangrijke voorwaarde voor een geslaagd gebouw. 

De context waarin gebouwen staan vormt altijd het uitgangspunt voor onze ontwerpen. Dat kan net zo goed een prachtig landschap zijn als een drukke stad. Wij willen geen iconen maken, maar tijdloze gebouwen die mensen inspireren en raken. Onze ontwerpen gaan als vanzelfsprekend op in hun omgeving, maar we vinden het ook belangrijk dat ze echt iets toevoegen. Ze zijn onderscheidend en geven een nieuwe betekenis geven aan de plek waar ze komen te staan. 

Als architectenbureau vinden wij het belangrijk om te bouwen voor de toekomst. Gebouwen hebben een lang leven, dus alles wat nu gebouwd wordt zal nog lang staan. WillemsenU wil door innovatie en duurzaam denken gebouwen ontwerpen die bestand zijn tegen de tijd. We ontwerpen met veel aandacht voor materialen en de gebruiker. Gebruikte materialen kunnen traditioneel of innovatief zijn, maar ze worden altijd op een natuurlijke wijze toegepast.

WillemsenU vindt het belangrijk om op alle schaalniveaus een kloppend ontwerp te maken. Details en interieur zijn voor ons even belangrijk als architectuur en de omgeving van het gebouw.