Wakker worden
in een
oorverdovende
stilte

36 villakavels,
villapark De Smaragd
aan het
buitengebied van
Waalre

Uw villa aan
natuurgebied
Dommeldal?

Stijlvilla

Deze stijlvilla kent een eigentijds en strak gelijnd ontwerp. Twee woonlagen bieden ruimte aan alle woonfuncties, met op de begane grond een grote woonkeuken met eetgedeelte en toegang tot het overdekt terras. Dat terras kunt u ook via de ruime woonkamer bereiken, waaraan een study grenst. Zoals u kunt zien heeft deze stijlvilla een inpandige garage. De tweede woonlaag heeft vier ruime slaapkamers en twee badkamers. De grootste slaapkamer heeft inloopkasten en een eigen badkamer. Speels accent is de vide die de trap flankeert. Het grote dakterras bereikt u via de overloop.

Ik wil meer informatie

Margry-Arts Architecten BNA

ir Wouter Margry en
ir Michel Arts

In de afgelopen 22 jaar heeft Margry-Arts Architecten BNA een grote diversiteit aan projecten gerealiseerd; van een luxe landhuis tot een brede school. Ondanks deze ruime ervaring blijft ieder nieuw project een uitdagende zoektocht naar het ideale ontwerp. Het streven is een product te leveren waar u als opdrachtgever trots op kunt zijn. Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen wensen en ideeën: modern of klassiek, groot of klein. Wat uw wensen ook zijn, Margry-Arts Architecten BNA neemt de uitdaging graag aan. Voorop staat dat de kwaliteit altijd gegarandeerd wordt. Naast de nodige expertise in eigen huis, is er een vertrouwd netwerk van interieurarchitecten, tuinontwerpers en andere specialisten.

Werkwijze
Bij de start van een project is het van groot belang om, voordat er ook maar een lijn op papier is gezet, goed te luisteren naar u als klant. Hier wordt veel tijd voor uitgetrokken waarna de eerste ideeën vanzelf ontstaan. Met behulp van deze ideeën, schetsen en diverse computeranimaties wordt in overleg met u het plan verder uitgewerkt. Als het ontwerp volledig naar uw tevredenheid is kan het plan technisch uitgewerkt worden. Op basis van de tekeningen die in deze fase ontstaan wordt door de gemeente een bouwvergunning afgegeven. Als u dat wenst begeleidt Margry-Arts Architecten BNA u graag verder gedurende de bouw zodat het uiteindelijke product volledig aan uw wensen voldoet.