Wakker worden
in een
oorverdovende
stilte

36 villakavels,
villapark De Smaragd
aan het
buitengebied van
Waalre

Uw villa aan
natuurgebied
Dommeldal?

Landvilla

is een ontwerp van Van Der Sande Architectuur.

Ik wil meer informatie

Van der Sande

Joost van der Sande

Hoe wil je leven?
Samen de gewenste kwaliteiten in kaart brengen.

Het hebben van bijzondere opdrachtgevers met wisselende opdrachten en wensen maakt dat iedere opdracht weer anders en leuk is. Het ontwerp ontstaat op een natuurlijke manier uit de gesprekken met de opdrachtgever. Doorgaan met ontwerpen totdat beiden tevreden zijn en verder.

Door onze ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van villa’s en door alle gesprekken (ook na de oplevering) weten wij wat er leeft onder de mensen. Door het ontwerpproces in goede harmonie met de opdrachtgever te laten verlopen, kunnen we dan ook  altijd maatwerk leveren.

Het maken van krachtige en bijzondere ontwerpen resulteert in een kwalitatief hoogwaardig oeuvre.  Een groot aantal projecten is de afgelopen jaren met architectuurprijzen bekroond en is binnen en buiten Nederland gepubliceerd. Verschillende van onze ontwerpen zijn genomineerd, één van deze villa-ontwerpen is zelfs bekroond met de ‘Welstandsprijs Noord-Brabant’.  De vele nominaties bevestigen de constante kwaliteit van onze ontwerpen waar wij naar streven. De projecten zijn herkenbaar in hun architectuur, soms expressief en soms ingetogen, ingegeven door de wensen van de opdrachtgevers. Een mooie balans tussen de plek, het gebouw en het interieur. Want uiteindelijk gaat het erom ‘hoe je de dag wilt beleven, hoe wil je leven?’.